Met de huidige rentestand is vastgoedbelegging een gunstig alternatief om uw kapitaal te vergroten. Meerman Advies heeft daarom een zorgvuldig geselecteerd vastgoedaanbod om in te beleggen. Onze portefeuille is exclusief, benieuwd naar de mogelijkheden?

Exclusief aanbod

Niet iedere vastgoedadviseur is hetzelfde. Bij Meerman Advies kiest u voor ons exclusieve aanbod. Wij vinden het belangrijk om te beleggen in panden waar wij zelf ook vertrouwen in hebben. Om ons te onderscheiden van onze concurrenten verlangen wij dat aanbieders hun panden ‘off market’ houden.

Zo verzekert u uzelf ervan dat ons aanbod exclusief is. Bovenal bieden wij alleen vastgoedprojecten aan die wij goed hebben onderzocht en waar wij zelf in geloven.

Gemakkelijk kapitaal opbouwen

Vastgoedbeleggen is lucratief. Met deze markt is het uw uitgewezen kans om kapitaal op te bouwen. Iedereen kent het klassieke voorbeeld van die ondernemer die een flat opkoopt en pensioen ontvangt doordat zijn huurders hem maandelijks huur betalen. Vanwege zijn slimme investering voorziet hij in zijn oude dag. Vastgoedbelegging kan ook voor u veel opleveren, maar laat u hierbij wel nuchter adviseren voordat u begint.

Nuchter vastgoedadvies

Bij Meerman Advies geloven wij dat u gemakkelijk kapitaal opbouwt door in vastgoed te beleggen. Deze branche heeft veel potentie, maar wij gaan hierbij niet over een nacht ijs en overwegen alle mitsen en maren van het pand waarin wordt belegd. Een gezonde kritische houding is hierbij verstandig. Zo gaan wij met u ook het adviseringsgesprek aan.

Vastgoed en marktvisie

Vanuit onze visie op de markt geven wij een reëel beeld wat ons exclusieve pand kan opleveren, en voor u onderzoeken wij de huidige technische staat. Zo weet u zo goed mogelijk wat u kan verwachten. Rendement voor u staat voorop.

Bespreek dus met ons de mogelijkheden voor exclusieve vastgoedbelegging met zorgvuldig onderbouwd rendement-advies. Maak een afspraak via het directe nummer:

0164 – 855 006