Voor projectontwikkeling ziet Meerman Advies B.V. constant kansen en komt met een efficiënt voorstel. Nuchter en concreet speelt zij een onmisbare rol als de ontwikkelaar in het vastgoed. Hiervoor vertrouwt zij op een professioneel netwerk.

Leegstand

Wanneer een pand lang geen huurder heeft, dan zoekt u misschien wel naar een nieuwe bestemming. Als projectontwikkelaar daagt dat Meerman Advies B.V. uit, want misschien is een voormalig advocatenkantoor wel geschikter als beautysalon? En een loods als administratiekantoor. Meerman Advies B.V. is als projectontwikkelaar constant bezig met nieuwe ideeën en komt altijd met een realistisch plan. Zij heeft en geeft een nuchter, eerlijk beeld van de potentie.

Vastgoed weten wat er speelt

Groot voordeel is dat Meerman Advies B.V. makelaardij, vastgoedbelegging, -advies en -ontwikkeling met elkaar combineert. Maar u vertrouwt ook op ons advies omdat wij als projectontwikkelaar sterk voeling houden met wat speelt in de vastgoedbranche. Wij zitten bovenop de meest actuele ontwikkelingen en normen om optimaal te kunnen presteren. Door creatief te schakelen zorgen wij dat ambities met een project in ontwikkeling ook doorgang krijgen.

U vertrouwt op een netwerk

Doordat Meerman Advies B.V. meerdere spreekwoordelijke ballen in de lucht houdt, vertrouwt zij ook op een uiterst betrouwbaar netwerk. Projecten die wij ontwikkelen, worden op die manier op maat samengesteld. Wanneer er derden nodig zijn, wordt hierin altijd een geschikte match gevonden.

Doelgroep projectontwikkeling

Voor projectontwikkeling richt Meerman Advies B.V. zich op:

  • Gemeenten
  • Wooncorporaties
  • Vastgoedbeleggers
  • Vastgoedeigenaren

Ontwikkeling bouwgrond

Projectontwikkeling is ondernemen en doen, niet wachten. Actie daar staat Meerman Advies B.V. voor. Meerman Advies B.V. ziet zelf ook de kansen en zoekt daarom constant naar percelen voor nieuwe en frisse ideeën.

Als projectontwikkelaar is Meerman Advies B.V. te benaderen wanneer u zelf een stuk grond wilt verkopen of geïnteresseerd bent in bestaande projecten. Neem dan contact op via het directe nummer:

06 – 83 91 00 65