Meerman Advies B.V. zoekt altijd naar nieuw vastgoed om in te beleggen. Heeft u een pand of een portefeuille in de verkoop? Dan willen wij zeker met u onderzoeken of uw aanbod interessant is voor ons.

Omdat Meerman Advies B.V. een grote diverse groep aan beleggers bedient, zoekt zij voortdurend naar nieuwe kansen op gebied van vastgoedbelegging. Onze aandacht voor de aankoop van beleggingsvastgoed is breed, omdat onze doelgroep dat ook is. Wij zijn dus geïnteresseerd in: kantoren, winkels, woningen of panden gerelateerd aan de zorg.

Overweegt u dus verkoop? Lees dan verder over onze werkwijze.

Off market aanbod

De focus bij Meerman Advies B.V. is een exclusieve bediening naar onze vastgoedbeleggers toe. Daarom gaat onze voorkeur uit naar ‘off market aanbod’. Wanneer u dus een pand of portefeuille in het aanbod heeft, is het voor ons een grote pré als wij exclusief met elkaar in gesprek gaan. Zo kunnen wij onze doelgroep in het vastgoed een scherp bod doen.

Vastgoed en due diligence-fase

Vertrouwen daar draait het om bij Meerman Advies B.V. Vertrouwen naar u en naar onze doelgroep toe. Daarom steken wij veel aandacht in de due diligence-fase waarbij wij werken met een team aan experts: commercieel, juridisch, technisch of bouw gerelateerd.  Samen onderzoeken wij wat de conditie is van uw pand. En kijken naar demografische gegevens, opvattingen van medehuurders, solvabiliteit en gezondheid.

Als projectontwikkelaar schakelen wij wat er nodig is om er wat moois van te maken, zodat het pand rendement oplevert wanneer er in wordt belegd.

Vastgoedaankoop: een succesvolle transactie

Meerman Advies B.V. wil zowel voor u als wederpartij als voor ons (en natuurlijk uiteindelijk voor onze achterban) de hele transactie tot een succes maken. Iedere belegger, ontwikkelaar of adviseur wil en zegt dat natuurlijk. Maar om ons te onderscheiden steken wij juist veel tijd en aandacht in vooronderzoek en zijn creatief in het schakelen naar een herbestemming voor uw aangeboden pand.

Voor belegging wil Meerman Advies B.V. dus graag met u afspreken wanneer u overweegt vastgoed in de verkoop te doen. Overweegt u uw pand of portefeuille te verkopen, bel ons dan op ons directe nummer:

06 – 83 91 00 65