Wat zijn uw ambities met vastgoed? Als gesprekspartner vertrouwt u op Meerman Advies B.V. die uw doelstellingen met u bespreekt als professioneel klankbord. Wij laten u de mogelijkheden zien en behoeden u voor onnodige uitgaven. Uw belang en doelen zijn hierbij voor ons het belangrijkste.

Heeft u plannen met een vastgoedproject? Er zijn dan veel zaken om niet uit het oog te verliezen. Maar leidt dat ook tot een succesvol project op de lange termijn? Meerman Advies B.V. bespreekt met u de weg daar naartoe.

Nuchtere aanpak

Wanneer wij adviseren over de kansen en aandachtspunten van uw vastgoedambities, dan kiezen wij voor een persoonlijke en nuchtere aanpak. Persoonlijk omdat wij met u als organisatie of individu in gesprek gaan en de lijnen hiervoor kort zijn. Nuchter, omdat wij zaken niet mooier voorstellen dan dat ze zijn.

Is duurzaamheid niet duur?

Wij willen vanuit een nuchtere visie uw plan wel duurzaam maken, maar gaan ook niet teveel met duurzaamheidsgoeroes mee. Duurzaamheid kan ook gewoon heel duur zijn, ongeacht dat de maatschappelijke en politieke druk hiervoor hoog is. Meerman Advies B.V. onderzoekt met u de weg van het beste resultaat en de minste lasten.

Een volledig beeld voor uw bouwambities

Meerman Advies licht u zo volledig mogelijk voor. Immers put zij uit jarenlange kennis en ervaring uit verschillende takken van de vastgoedgoedsector. Wij geven u een volledig beeld in ons advies voor uw bouwambities. En u krijgt duidelijk antwoord op de vraag: waar liggen de bedreigingen en waar de kansen?

Voordelige wegen naar Rome?

Constant stellen wij ons de vragen: Wat kost uw plan mocht het worden gerealiseerd? Wat speelt er in de markt? Zijn er meer voordelige wegen die naar Rome leiden? Verliezen wij niets uit het oog? Wanneer dat is uitgewerkt, gaan we richting de uitvoeringsfase. Dan gaat het project voor ons allemaal draaien.

Wilt u dus nuchter en persoonlijk vastgoedadvies voor succes op de lange termijn? Maak dan een afspraak met Meerman Advies B.V. via:

06 – 83 91 00 65