Waar commercie en uw vastgoedambitie samenkomen, wil Meerman Advies B.V. een betekenisvolle rol spelen. Wanneer u investeert in nieuwbouw of renovatie, is het belangrijk dat uw plan zich terugverdient. Schuift u ons als vastgoedacquisiteur naar voren, dan gaan wij voor één ding: die rentabiliteit.

Onze expertise in het vastgoed is breed. Vanuit die insteek bedienen wij ook meerdere doelgroepen bij hun vastgoedambities. Wij zetten onze activiteiten uiteen naar verschillende doelgroepen.

Belegger

Wanneer u een vastgoedbelegger bent, dan vindt u al snel een match met Meerman Advies B.V.. Wij beleggen namelijk ook in vastgoed. Wij weten wat er speelt in de markt en werken exclusief. Zet u ons in voor de acquisitie, dan verzekert u zich van ons -off market- aanbod.

Ontwikkelaar

Van de acquisitie van bouwgrond naar het maken van het bouwplan zelf, tot uiteindelijk het indienen ervan bij een gemeente. Meerman ontzorgt u in alle fases. Dat doet zij net zolang tot het licht bij de gemeente op groen staat en daarna. U wilt uiteindelijk huurders voor bijvoorbeeld een bedrijfspand? Daarin spelen wij ook een actieve rol.

Aannemer

Meerman Advies B.V. beweegt zich als een spin in het vastgoed-web. Voor u als aannemer houdt zij voeling met alle spelers in de sector. Dat betekent dat de lijnen kort zijn met opdrachtgevers en andere projecten. Hierdoor vinden wij snel nieuwe opdrachtgevers voor uw bouwproductie.

Gemeente

Nu de economie weer in de lift zit, schept dat veel perspectief voor uw vastgoedplannen als gemeente. Denk bijvoorbeeld aan kantoor-, winkelpanden of zorggebouwen die voorheen leegstonden. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze panden huurders krijgen? Laat u helpen door Meerman Advies B.V..

Voor de acquisitie van vastgoed is Meerman Advies B.V. altijd proactief bezig. Maak een afspraak via het directe nummer: 06 – 83 91 00 65.